Avantajele alegerii expertilor in tractari


Pregatiti pentru orice

Specialistii in tractari sunt pregatiti non stop sa intervina indiferent de tonajul vehiculului avariat. Cu o flota auto variata, alcatuita din utilaje pentru orice tip de problema, Tractari Auto Brasov te va scapa de stres si griji in cel mai scurt timp posibil. Apeleaza 0726.966.933 !

Locatii multiple

La Tractari Auto Brasov ai numeroase puncte de lucru la nivelul judetului. Indiferent unde ai nevoie de interventie, o echipa de specialisti va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Tractari auto in Brasov, Fagaras, Predeal, Zarnesti, Rasnov, Rupea si Poiana Brasov non stop la tarife minime.

Siguranta ridicata

Fiecare transport al specialistilor Tractari Auto Brasov se face in conditii ridicate de siguranta. In timpul manevrelor de ridicare si coborare a masinii de pe platforma, personalul nostru dovedeste grija deosebita folosind proceduri care elimina riscul de vatamare a automobilului.

Rapid si eficient

Intervenim rapid oriunde in judetul Brasov si imprejurimi. In functie de necesitati utilajul potrivit nevoilor tale va ajunge la fata locului, asigurandu-ne ca tu castigi timp si bani. Expertii in tractari stau la dispozitie cu plaforme capabile sa tracteze pana la 12 tone si 4 masini simultan.